,

Corona update 15 februari

Tijdens de landelijke lockdown mogen wij open blijven en cliënten blijven behandelen. Op dit moment behandelen wij de meeste cliënten in onze praktijk. Hierbij wordt uiteraard volledig voldaan aan de richtlijnen van de RIVM. Indien nodig behandelen we op afstand d.m.v. telefonisch consult of beeldbellen. Als u liever niet naar onze praktijk komt, neem dan contact met ons op.

Met max. 1 bezoeker in onze praktijk per behandeling houden we de kans op besmetting zo klein mogelijk. Daarom vragen wij u dringend alleen naar binnen te komen, dit geldt ook voor kinderen. Bent u bekend met ons Corona protocol ? Wij adviseren u dit voor uw bezoek aan één van onze vestigingen door te lezen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u zich hierop voorbereiden.

Daarnaast vragen wij u op advies van het RIVM voor uw en onze veiligheid het volgende. Bent u recent in een land of gebied geweest dat de overheid als ‘oranje’ of ‘rood’ kenmerkt in verband met COVID 19? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen, niet naar onze praktijk te komen en de behandeling minimaal 10 dagen na terugkomst uit dit land of gebied uit te stellen.

Nog geen cliënt bij ons, maar op dit moment wel op zoek naar een logopediste? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we hoe en wanneer we met logopedie kunnen starten.

U kunt ons protocol hier vinden