,

Corona update 14 juli

Op dit moment behandelen wij de meeste cliënten in onze praktijk. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Indien nodig behandelen we op afstand d.m.v. telefonisch consult of beeldbellen. We gebruiken een scherm in onze behandelruimte, Als wij vanwege de behandeling dichter bij de cliënt komen, zetten wij een mondkapje op

Er mag max. 1 persoon met de cliënt mee de behandelruimte in. Bent u bekend met ons Corona protocol ? Wij adviseren u dit voor uw bezoek aan één van onze vestigingen door te lezen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u zich hierop voorbereiden.

Daarnaast vragen wij u op advies van het RIVM voor uw en onze veiligheid het volgende. Bent u recent in een land of gebied geweest dat de overheid als ‘oranje’ of ‘rood’ kenmerkt in verband met COVID 19? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen, niet naar onze praktijk te komen en de behandeling minimaal 10 dagen na terugkomst uit dit land of gebied uit te stellen.

Nog geen cliënt bij ons, maar op dit moment wel op zoek naar een logopediste? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we wanneer we met logopedie kunnen starten.

U kunt ons protocol hier vinden